Programe de formare (specialități)
Absolvenţii Centrului de Excelenţă primesc diplomă de studii profesional tehnice. Elevii înmatriculaţi în baza studiilor gimnaziale, la solicitare, susţin examenele de bacalaureat după anul III de studii. Deţinătorii diplomei de studii profesional tehnice îşi pot continua studiile în învăţământul superior la o specialitate din cadrul profilului studiat în instituţie. Deţinătorii diplomei de bacalaureat şi ai diplomei de studii profesional tehnice pot urma studiile superioare în cadrul oricărui profil solicitat.
TEHNOLOGIA ȘI DIGITALIZAREA AGRICULTURII
Specialitatea 0811.2 ”Tehnologia și digitalizarea agriculturii” se concentrează pe formarea specialiștilor în domeniul legumiculturii, pomiculturii, viticulturii, ce vor avea capacități de utilizare a tehnologiilor avansate și a digitalizării pentru îmbunătățirea proceselor agricole. Specialistul în ”Tehnologia și digitalizarea agriculturii” … Citeşte mai multe |
![]() |
![]() |
CONTABILITATE
Specialitatea 0411.1 ”Contabilitate” are ca scop pregătirea specialiştilor competenţi în domeniul activităţii contabile, controlul de gestiune, audit. La nivel de entitate specialistul din acest domeniu trebuie să asigure contabilitatea activităţilor ce ţin de aprovizionare cu resurse, producere, vânzare, prestarea serviciilor, salarizarea personalului, întocmirea şi prezentarea rapoartelor financiare, … Citeşte mai multe |
LEGUMICULTURĂ ȘI POMICULTURĂ
Specialitatea 81210 ”Legumicultură și pomicultură” asigură pregătirea specialiștilor în domeniul legumiculturii, pomiculturii, viticulturii, creșterii pomușoarelor, domenii ce se extind în țara noastră, având ieșire la export. Specialistul în Legumicultură și pomicultură poate activa în calitate de brigadier, … Citeşte mai multe |
![]() |
![]() |
SIGURANȚA PRODUSELOR AGROALIMENTARE
Specialitatea 0721.1 ”Siguranța produselor agroalimentare” pregătește specialiști în vederea controlului şi supravegherii respectării cerinţelor legislaţiei în vigoare privind siguranţa alimentelor la toate etapele de producţie ale lanţului alimentar, de către producătorii primari, procesatori, importatori, exportatori, distribuitori, … Citeşte mai multe |
TEHNOLOGIA PRODUSELOR ALIMENTARE
Specialitatea 0721.3 ”Tehnologia produselor alimentare” are ca scop pregătirea specialiştilor competenţi, care să asigure executarea și dirijarea diferitor activități la întreprinderile de păstrare și prelucrare a producției agrohorticole: recepționarea materiei prime, analiza și controlul indicilor și parametrilor procesului tehnologic, … Citeşte mai multe |
![]() |