CEHTA Centrul de Excelenţă în Horticultură
şi Tehnologii Agricole din Țaul
+373 251 61 431 Telefon

Succesele elevilor

„Cel mai bun plan de afacere, Cea mai buna idee de afacere”

Două eleve ale Centrul de Excelenţă în Horticultură şi Tehnologii Agricole din ȚAUL au primit Premiul Mare la concursul „Cel mai bun plan de afacere, Cea mai buna idee de afacere”, desfășurat pe 30 septembrie 2023 de către Incubatorul de Afaceri din Sîngerei. Cei cinci elevi/eleve din instituție au concurat cu studenții USARB și cu antreprenori care dețin deja o afacere.
Felicitări elevei Berjan Anna pentru prestația deosebită și Premiul Mare la secțiunea ”Cel mai bun plan de afacere”. Succes în deschiderea afacerii prietenoase mediului – ”Producerea și comercializarea viermicompostului”.
Felicitări elevei Iurcișin Ruxandra pentru Premiul Mare la secțiunea ”Cea mai bună idee de afacere” în creșterea plantelor pentru condimente.
Mulțumiri alese doamnei Ludmila Prociuc, directoarea IP Incubatorul de Afaceri Sîngerei pentru oportunitățile oferite tinerilor în cadrul parteneriatului instituțional.

concurs

Concursului naţional „Competitivitatea şi inovaţii la dezvoltarea afacerilor pentru tineri”

Două reprezentante ale instituției, elevele anului IV, Moisei Raisa și Carauș Fulguța, au participat vineri, 31 martie, la prima ediție a Concursului naţional „Competitivitatea şi inovaţii la dezvoltarea afacerilor pentru tineri”. Ambele participante s-au învrednicit de mențiune, fiind răsplătite cu o diplomă și o sumă simbolică de bani.
Evenimentul a fost găzduit de Facultatea de Inginerie Economică şi Business a Universităţii Tehnice din Moldova. Din juriu au făcut parte reprezentanţi ai mediului de afaceri şi profesori universitari.

Olimpiada zonală la Economie

Competențe și gândire economică au demonstrat elevele CEHTA din Țaul participante la Olimpiada zonală la Economie, care s-a desfășurat la data de 19.02.2023, în incinta ASEM.
Felicitări elevelor și profesoarelor Toderița Valentina și Guțul Tatiana!

Rezultatele Olimpiadei zonale (Nord), anul de studii 2022-2023

Festivalul Concurs Republican „Floarea Omeniei”, a XII-a ediție

Felicitări elevei grupei 23-C, Todița Ana, care a participat la Festivalul Concurs Republican „Floarea Omeniei”, a XII-a ediție, profesor-coordonator Iurcișin Ludmila. Eleva a ocupat locul I la secțiunea Interpretare de cântec solo și a luat Premiul Mare la secțiunea Recital de poezie individual. Câștigătoarea a fost răsplătită cu diplomă și un set de cărți.
Gala evenimentul s-a desfășurat, sâmbătă, 11 februarie 2023, la CEEE în parteneriat cu Biblioteca Onisifor Ghibu, proiect coordonat de Aurelia Berdiev și Galina Serbușan.

concurs floarea omeniei