CEHTA Centrul de Excelenţă în Horticultură
şi Tehnologii Agricole din Țaul
+373 251 61 431 Telefon

Parteneriatele – pentru o educație agricolă de calitate

13.05.2023
CEHTA

Parteneriatele – pentru o educație agricolă de calitate

CEHTA

Parteneriatele – pentru o educație agricolă de calitate

Pe data de 13 mai, CEHTA a organizat un eveniment de orientare și ghidare în carieră a generației în creștere cu genericul ”Prin educație agricolă putem ajunge la AgriCULTURĂ”.
Ca parteneri ai evenimentului i-am avut pe Asociatia pentru Dezvoltarea Comunicațiilor Electronice și Tehnologiilor Inovaționale prin Digital Innovation Hub of Moldova – ACETI,
Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii și compania AGRICOS.
Aceștia au demonstrat tinerilor modul de lucru al dronelor în domeniul agriculturii. Or, agricultura viitorului este agricultura tehnologizată. Tinerii au asistat cu interes și au rămas încântați de priveliște.
ACETI cu partenerii săi ne-au asigurat că și în continuare vor susține motivarea tinerilor pentru orientarea în carieră în domeniul agriculturii moderne și digitalizate.
DIH of Moldova este implementat în cadrul Proiectului Tehnologiile Viitorului – Innovate Moldova(finanţat de USAID Moldova şi Embassy of Sweden in Chisinau)
Un alt partener al evenimentului a fost SRL ”Bucuria Saturn”, în persoana lui Dorin Dabija, fost absolvent al instituției, care a pus la dispoziție mere pentru servirea oaspeților.
Mulțumim pe această cale partenerilor implicați!