CEHTA Centrul de Excelenţă în Horticultură
şi Tehnologii Agricole din Țaul
+373 251 61 431 Telefon

Formare


Curs de formare ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice”

În perioada 19-21 ianuarie 2021 ca parte a programului de formare de formatori Shift Edu și Pro Didactica ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice din învățământul profesional tehnic”, în incinta Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul s-a desfășurat cursul de formare ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice”.

Formator național: Țurcanu Alla
Vezi agenda


Atelier de formare ”Utilizarea aplicațiilor TestMoz și Mentimeter pentru E-evaluare”

Joi, 26 noiembrie 2020 în incinta Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul s-a desfășurat atelierul de formare ”Utilizarea aplicațiilor TestMoz și Mentimeter pentru E-evaluare” ca parte a programului de formare de formatori Shift Edu și Pro Didactica ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice din învățământul profesional tehnic”. Participanții atelierului au creat teste pe platforma TestMoz și au realizat și derulat prezentări Mentimeter.

Formator național: Țurcanu Alla
Vezi agenda


Atelier de formare ”Inițiere în utilizarea pachetului G Suite for Education”

Pe data de 29 septembrie 2020 în incinta Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul s-a desfășurat atelierul de formare ”Inițiere în utilizarea pachetului G Suite for Education”. Participanții atelierului și-au accesat noile conturi G Suite fiind familiarizați cu aplicațiile din pachetul G Suite.

Formator: Țurcanu Alla


Atelier de formare ”Comunicarea digitală și managementul digital al clasei de elevi”

Sâmbătă, 5 septembrie 2020 în incinta Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul s-a desfășurat atelierul de formare ”Comunicarea digitală și managementul digital al clasei de elevi” ca parte a programului de formare de formatori Shift Edu și Pro Didactica ”Dezvoltarea competențelor digitale ale cadrelor didactice din învățământul profesional tehnic”. Participanții atelierului și-au format deprinderile de inițiere și gestionare a unei videoconferințe cu Google Meet și au creat clase virtuale cu Google Classroom.

Formator național: Țurcanu Alla
Vezi agenda

Curs de formare continuă ”Alfabetizarea digitală”

În perioada 24 – 28 iulie 2020 în conformitate cu Programul național de educație digitală pentru cadrele didactice din învățământul general și profesional tehnic în incinta Centrului de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole din Țaul s-a desfășurat cursul de formare continuă ”Alfabetizarea digitală”. Participanții la curs și-au format deprinderile de utilizare a mijloacelor digitale pentru prelucrarea informației, și-au dezvoltat abilităților de a găsi, evalua, utiliza, distribui informația și de a perfecta prezentările electronice.

Formator local: Țurcanu Alla